De ledenpasjes zijn af!

Blok 3 is nog ver weg, maar vanaf 2014 gaan de kortingen op studieboeken voor Euphorion leden bij Savannah Bay van start. De pasjes van de mensen die nu al lid zijn zijn af en kunnen vanavond opgehaald worden op de borrel.  Als je niet bij de borrel kunt zijn kunnen we je pasje meenemen naar een van de andere activiteiten deze maand (leesclub, literaire nachtclub en filmavond). Ben je daar ook niet bij stuur ons dan een mailtje zodat we iets met je af kunnen spreken!

Let wel op: als we geen pasfoto van je hebben ontvangen hebben we ook nog geen pasje voor je kunnen maken. Het is belangrijk om pasjes te maken inclusief foto dus lever die zo snel mogelijk in. Als je dit niet binnen 4 weken vanaf vandaag doet dan kunnen we je niet garanderen dat je pasje af is voor de boekenverkoop van blok 3.

De speciale Euphorion prijzen op studieboeken kunnen jullie vanaf volgend blok vinden op de site van Savannah Bay. Daar komt een speciale pagina met informatie voor Euphorion leden. Er komt korting op alle boeken behalve Nederlandse romans. Je hebt niet vaak Nederlandse romans nodig maar de prijzen hierop zijn wettelijk vastgesteld in Nederland dus daar kan Savannah Bay geen verandering in maken.

Om eventuele fraude te voorkomen is het van belang dat je je eigen boeken ophaalt in Savannah Bay (je kunt ze uiteraard wel vooraf bestellen op de site) maar omdat het niet te controleren is of je Euphorion lid bent als je de boeken laat bezorgen vragen we je voor of na college (of een ander moment) je boeken zelf op te halen. We hopen dat jullie dit begrijpen!

De kortingen zijn nieuw dit jaar en we zijn heel blij dat we deze voor jullie aan kunnen bieden en hopen dat jullie er ook blij mee zijn. Als er nog zaken onduidelijk zijn of in jullie inziens niet goed lopen laat het ons dan gerust weten via facebook of mail (dat geldt trouwens voor alle Euphorion-acties, we horen graag jullie mening!)

Liefs,

Het bestuur  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s