Introductie 2015-2016

Ook dit jaar hebben we weer een geweldige introductie gehad voor de eerstejaars. We zijn deze dag begonnen met het uitdelen van de goodie bags. Hierna zijn wij op bezoek geweest bij Savannah Bay om te lunchen en elkaar beter te leren kennen. Na Savannah Bay zijn wij na een korte stadswandeling bij het literatuurhuis geweest om te genieten van een drankje, wat informatie en een voordracht van Eduard de Vos.

intro1 intro 2 intro3 intro4

Vervolgens zijn we weer terug gelopen om te genieten van een boottocht door de Utrechtse grachten. Onderweg kregen wij wat uitleg en op deze manier zijn we ook wat wijzer geworden over het prachtige Utrecht. Na de boottocht hebben wij gegeten in de Bastaard. Dit jaar was het eten geregeld door het oude bestuur. Ze hebben het geweldig gedaan en het was heerlijk. Oud bestuur: bedankt hiervoor!
Na het eten zijn wij begonnen met borrelen onder het genot van een prachtige pubquiz. Hier vielen ook prijzen te vinden en dat is dan ook gebeurd! Onze huisdichters Daniël Vis en Jonathan Griffioen waren ook van de partij en hebben prachtig voor ons voorgedragen tussen de rondes door.

intro5 intro6 intro7 intro8 intro9 intro11 intro12 intro13 intro14 intro15 intro16 intro17

Wij willen iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt enorm bedanken en ook de eerstejaars willen wij bedanken voor het enorme enthousiasme en de gezelligheid.

Liefs,

Het bestuur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s