Bestuur

 

IMG_9260

Bestuur XI

2019-2020

Robin Hillenbrink – Voorzitter

IMG_9338

Hoi allemaal, mijn naam is Robin en ik ben 20 jaar oud. Mijn hobbies zijn onder andere netflixen, uitgaan, concerten bezoeken, niet-sporten, en natuurlijk lezen. Naast literatuurwetenschap volg ik ook een bachelor filosofie. Dus, als je ooit de grote vragen van het leven met iemand wil bespreken, dan weet je me te vinden. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten en hoop dat jullie het erg naar je zin zullen hebben in Utrecht!


Willem van Amsterdam – Penningmeester

WhatsApp Image 2019-08-13 at 18.31.00

Hoi, ik ben Willem, tweedejaars student Literatuurwetenschap en penningmeester van Euphorion. Ik zou graag over allerlei interessante hobby’s willen uitweiden, maar veel verder dan iets lekkers koken en op het strand zitten ga ik niet echt komen. Oh ja, ik haat lezen. Vooral woorden met de letter A erin. Ik doe deze studie alleen omdat ik de plaatjes in de boeken zo leuk vind. Hey, groetjes!


Evi Verleije – Commissaris Intern

IMG_9322

Hoi! Ik ben Evi, 19 jaar en tweedejaars literatuurstudent in Utrecht. Ik spendeer iets te veel tijd op social media en ben dol op schrijven en vormgeving, wat dan weer goed van pas komt voor mijn functie als commissaris intern, waarbij ik de controle heb over onze social media. Deze zomer was ik op festivals te spotten samen met mijn wegwerpcamera en te vinden op het strand in Zeeland, waar ik vandaan kom. Creatief bezig zijn in alle vormen is mijn grootste hobby en volg daarom volgend jaar naast mijn studie literatuur een minor media en cultuur, om ook mijn andere interesses tevreden te houden. Ik dans meer dan dat ik loop en voor ABBA kun je me altijd wakker maken. Of voor mijn hond. Liefs.


Cynthia van Tongeren – Commissaris Onderwijs

IMG_9292

Hey! Mijn naam is Cynthia en zal aankomend jaar als 23-jarige derdejaars van literatuurwetenschap de commissaris onderwijs zijn. Dit betekent dat ik me vooral bezig zal houden met alle onderwijs gerelateerde zaken, studieboeken en de boekhandel Savannah Bay. Als je dus vragen hierover hebt, kan je me hiervoor benaderen; evenals vragen over verdere jaren van je studie, sinds ik (hopelijk) al bijna klaar ben. Naast literatuurwetenschap volg ik ook de studie Frans, ben de ultieme overachiever en heb dan ook praktisch geen sociaal leven, zoals het een goede literatuurnerd betaamt haha.


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s