Bestuur

Bestuur X

2018-2019

IMG_0470


Coen Vermeij – Voorzitter

IMG_0626

Hoi, mijn naam is Coen Vermeij, ik ben 22 jaar en zal komend jaar de rol van voorzitter van Euphorion vervullen. Ik zit in het derde jaar van Literatuurwetenschap en volg daarnaast een studie Rechten, waarbij ik nu in het tweede jaar zit. Dit klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar bedenk je wel dat ik de auteursrechten van mijn eerste roman kan opstellen als gecertificeerd advocaat. Favoriete boek: Amerika van Kafka, favoriete eten: cashewnoten, minst favoriete bezigheid: model zitten voor een portret. Ik ga er vanuit dat we elkaar het komende jaar goed zullen leren kennen en hoop dat jullie allemaal een leuke tijd in Utrecht zullen hebben!


Annegida Koek – Secretaris

IMG_0546

Hey, howdido? Leuk dat je op onze site snuffelt. Ik ben Annegida: mailchecker; kalendermaker; notulist. Kort gezegd; regelmama van Euphorion. Wees gewaarschuwd, ik lees dus al jullie mails (wees lief voor me)! Verder misschien wel leuk om over mij te weten: ik ben iets te geobsedeerd met memes en vines hehe. Ik zwem graag en uiteraard ben ik altijd met mijn neus in de boeken te vinden. Schrik niet van mijn ochtendlook op collegedagen: ik ben al blij als ik heelhuids, met ongekamd haar, een dikke trui aan en 5 minuten te laat college binnen kom rollen. In this essay about hating mornings, I will –


Iris Besseling – Penningmeester

IMG_0608

Hey hoi hallo, ik ben Iris, 19 jaar, en zit in mijn tweede jaar Literatuurwetenschap. Dit jaar zal ik de penningmeester van Euphorion zijn (wat klinkt dat saai naast het Engelse Treasurer), dus ik ga lekker baden in het geld (lees: de universiteit smeken om meer geld na hun bezuinigingen). Mijn ultieme doel in het leven is om schrijfster te worden. Tweede doel: de wereld ontdekken en lekker veel reizen. Verdere hobby’s zijn lezen (duh), schrijven, Netflix, Disney, bordspellen, rondneuzen tussen comics, vinyl of Dr. Martens en verder zo ongeveer alles dat met muziek te maken heeft. Als je ooit iemand nodig hebt om met je mee te gaan naar een concert of festival; hit me up, ik heb er meer dan 50 achter de rug, maar ben er nog lang niet klaar mee.


Mara van Herpen – Commissaris Intern

IMG_0633

Hey! Mijn naam is Mara en ik ben op het moment dat ik dit schrijf 19 jaar. Komend jaar zal ik Commissaris Intern zijn, wat inhoudt dat ik de Facebook, website, en de gloednieuwe Instagram-pagina van Euphorion zal beheren. Ik ben tweedejaars Literatuurwetenschap. Wanneer ik niet aan het lezen of door social media aan het scrollen ben, schrijf ik aan mijn eigen werk terwijl er een plaatje op de achtergrond draait. Een cliché zijn is heerlijk.


Renske Bakkenes – Commissaris Onderwijs

IMG_0515

Hey Hey! Ik ben Renske, 23 en aankomend academisch jaar zal ik de Commissaris Onderwijs zijn. Dit houdt in dat ik voor alle onderwijszaken en vragen beschikbaar ben. Daarnaast zal ik veel contact onderhouden met de boekhandel Savannah Bay voor de studie gerelateerde boeken. Ken je mij dan ken je ongeveer de grootste nerd die er bestaat. Als ik me niet suf lees dan kijk ik graag films en series of ben ik op evenementen te vinden als Comic con en Eflia. Een grote ambitie van mij is zelf boeken schrijven, een waar ik met deze studie dan ook hard aan werk!


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s