Bestuur

Het bestuur

Aranka Bron – Voorzitter

SONY DSCHee! Ik ben Aranka, 19 jaar, tweedejaars Literatuurwetenschapstudente en eerstejaars Communicatie- en Informatiewetenschapstudente. Ik ben voorzitter van Euphorion, ook nog. Als mensen vragen of ik sport zeg ik altijd “Ja ik doe soms yoga”, wat dan lijkt alsof ik iets van beweging doe, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is. Verder lijkt het alsof ik ben blijven hangen in de eind 2000 emo-periode qua muziekstijl en stiekem ook qua kledingstijl (zij het met een moderne en stijlvolle twist), maar ik hou ook on-ironisch van Kanye West. Mijn vrije tijd besteed ik het liefst met gamepjes spelen, boekjes lezen, wijntjes drinken en nadenken over de zinsloosheid van het bestaan. Mijn sterrenbeeld is Kreeft, matchen wij?

 

 Irene Verhoof – Secretaris

SONY DSCHoi, ik ben Irene en ik ben 19 jaar. Ik ben dit jaar de secretaris van Euphorion. Ik zit in mijn tweede jaar van literatuurwetenschap en daarnaast ga ik ook beginnen aan mijn eerste jaar van Communicatie- en informatiewetenschap. Ik ben opgegroeid in Nijmegen maar woon nu al 1 jaar in het mooie Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en samen lekker te eten en naar feestjes te gaan. Verder kijk ik veel netflix en houd ik (natuurlijk) van lezen. Ik heb erg veel zin in het komende jaar en ik kijk er naar uit om alle mooie dingen die onze studievereniging, literatuurwetenschap en Utrecht te bieden heeft aan jullie te laten zien! Liefs, Irene

 

Sophie Wilbers – Penningmeester

SONY DSC

Hallo, mijn naam is Sophie Wilbers. Ik ben 22 jaar oud en zit in het tweede jaar van de studie literatuurwetenschappen. Ik ben dit jaar de penningmeester van Euphorion. Naast het studeren, heb ik een kleine liefde voor hardlopen en yoga en een grote liefde voor eten, uitgaan en (obviously) lezen!

 

One love x

 

Emie Jansen – Commissaris intern

SONY DSC

Hee hoi! Mijn naam is Emie, 23 jaar, zit momenteel in mijn tweede jaar literatuur wetenschappen en ik zal dit jaar de functies van commissaris intern vervullen. Sinds een jaar woon ik ook in het levendige Utrecht want dagelijks van Limburg naar Utrecht reizen was echt een grap. Buiten de opleiding en het bestuur om luister ik graag naar muziek, lees ik, schrijf ik sporadisch poëzie, ga ik uit en rode wijn. Altijd rode wijn want
liefde.

Sophie Mulder – Commissaris extern

sophie-mulder-5708435-foto

Aangezien onze studievereniging Euphorion gelooft in een minimumaantal van twee Sophies voor het welzijn van het bestuur; zal ik, Sophie Mulder, dit jaar de functie van secretaris extern vervullen. Dit jaar zal tevens mijn tweede jaar zijn van de studie Literatuurwetenschap en daarnaast begin ik aan de opleiding Nederlandse taal en cultuur. Mocht mij enige vrije tijd resteren besteed ik deze aan nog meer lezen en vrijetijdsbesteding; namelijk het besteden van mijn vrije tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s