OT-besturen

Bestuur 2017-2018

Thijs Joores – Voorzitter

WhatsApp Image 2017-06-27 at 22.53.59 (1)

Hey, ik ben Thijs en zit in mijn derde jaar. Ik ben vanaf de start van dit collegejaar 19 jaar oud en daarmee het jongste bestuurslid. Ik weet niet wie het een goed idee vond om deze baby als voorzitter aan het roer van onze fantastische vereniging te zetten, maar hé, ik stel geen vragen. Naast de vakken van Literatuurwetenschap doe ik ook enorm interessante vakken over taal, theater en de Franse taal. Ik houd bovenal natuurlijk enorm van lezen – wat doe je hier anders??? – maar ook schrijven vind ik heel tof, en dan vooral poëzie. Ik zou heel graag afsluiten met een mooie dichtregel, maar ik kan nu niets bedenken dus jammer dan. Zie je!

Clarissa de Ruijter – Secretaris

WhatsApp Image 2017-06-27 at 22.56.23

Hallo allemaal! Mijn naam is Clarissa. Ik ben met de ingang van het collegejaar 20 jaar en daarmee de oudste van ons bestuur. Ik zal volgend jaar secretaris zijn dus als je gezellig heen en weer wilt mailen over dingen moet je bij mij zijn. Ik zal volgend jaar tweedejaars studente Literatuurwetenschap zijn maar ook eerstejaars studente Engelse Taal en Cultuur. Naast actief zijn binnen onze mooie studievereniging ben ik ook actief bij mijn studentenvereniging Navigators. Om mijn vrije tijd op te vullen lees ik veel maar ben ik ook het hele jaar bezig met het volgen van vele series (ongeveer 20). Ik zal graag willen zeggen dat ik ook sport want ik heb wel een abonnement bij Olympos maar in de praktijk komt hier zelden iets van. Groetjes!

Inge Kommeren – Penningmeester

WhatsApp Image 2017-06-29 at 08.01.38

Hallo! Ik ben Inge. Ik ben 19 jaar, en ik zit in het tweede jaar van literatuurwetenschap. Ik ben de penningmeester dit studiejaar, dus ik heb al het geld in handen. Naast het tweede jaar literatuurwetenschap ga ik volgend jaar ook aan het Descartes college beginnen. Ik heb een algemeen gebrek aan gezonde gewoontes, maar ja, je leeft maar één keer. Ik houd natuurlijk van lezen, maar ook van tekenen en schrijven. Ik ben onironisch en hartstochtelijk fan van Marvel en Jane Eyre, wat niemand die mij 10 min kent zal verbazen omdat ik er nooit over op houd. Mijn inspiratie om te schrijven komt vaak van de occasionele existentiële crisis. Peace.

Eva Dalmaijer – Commissaris intern

WhatsApp Image 2017-06-27 at 22.02.28

Hoi! Mijn naam is Eva, 18 jaar op het moment van schrijven maar waarschijnlijk 19 op het moment dat je dit leest. Ik zal komend jaar de functie van commissaris intern vervullen, wat betekent dat deze website door mij wordt onderhouden. Ik ben tweedejaars studente literatuurwetenschap, en naast heerlijk veel lezen voor deze studie houd ik erg van winkelen in tweedehands kledingwinkels, naar musea gaan, concerten bezoeken, diepe gesprekken voeren met mijn lieve vrienden, doen alsof ik heel veel weet van poëzie omdat ik toevallig een documentaire over Ted Hughes heb gezien en natuurlijk mijn dikke rode kat Boogie. Liefs!

Maureen Molkenboer – Commissaris onderwijs

WhatsApp Image 2017-06-27 at 23.11.09

Hoi, ik ben Maureen. Als 19-jarige tweedejaars van literatuurwetenschap zal ik dit jaar de nieuwe positie van commissaris onderwijs betreden. Als er een ding is waar ik mega blij van wordt zijn dat grappige sokken, het liefst onder serieuze kleding. Mijn maximale lening wordt dan ook voor het overgrote deel besteed aan een uit de kast puilende sokkenverzameling. De rest van het geld gaat naar zwarte kleding, rode wijn en boeken, want hé: je moet wel de existentialistische jazz uitstraling van een literatuurstudente behouden!

Advertenties